În cadrul acestei întâlniri, reprezentanții celor 5 țări partenere se vor întâlni pentru a lansa oficial proiectul.

Principalele scopuri ale întâlnirii sunt: înțelegerea scopului proiectului, stabilirea sarcinilor de lucru, crearea unui acord comun al responsabililor, convenirea asupra celui mai eficient mod de lucru în echipă pe parcursul întregului proiect, stabilirea așteptările și modul în care va decurge proiectul.


Proiectul Restart Sport Engine in EU, finanțat de programul Erasmus + Sport continuă.

Găzduiți de organizația LSIIDP din Letonia a avut loc conferința de lansare, dând startul oficial proiectului.
În timpul ședinței, un președinte al organizației gazdă, doamna Diana Zalupe, urmată de Directorul Departamentului Sportului al Ministerul Educației și Științei, domnul Edgars Severs, au prezentat modul în care orașul reușește să practice sport respectând toată măsurile de siguranță în timpul pandemiei.

Un exemplu de bune practici în comunitate a fost prezentat de Eva Nolendorta, Managerul resurselor umane la Brabantia Ltd., care a împărtășit cum puteți promova activitatea fizică pentru angajații dvs., chiar dacă mediul de lucru nu este legat de sport.

Respectând agenda întâlnirii, am stabilit împreună următorii pași pe care îi vom face pentru a derula proiectul cu succes.

Ca vizită culturală, am avut oportunitatea de a descoperii orașul Sigulda făcând o plimbare în oraș și ne-a fost prezentat istoria orașului și practicile sportive făcute în oraș, cum ar fi tiroliana, drumeții, trekkiing, ciclism, sporturi pe râu.

Mai multe detalii despre proiect vor urma în curând !