KOINONIKI ANAPTYKSI NEON / K.A.NE.  – Grecia

Social Youth Development, K.A.NE., este o organizație non-guvernamentală și non-profit activă în domeniile educației, tineretului, incluziunii sociale, formării profesionale și al culturii. K.A.NE. a fost fondată în 2008 în Kalamata, Grecia. Principalele obiective ale organizației sunt de a motiva tinerii să devină cetățeni activi și de a sprijini dezvoltarea personală și profesională prin activități educaționale, vizând, în special, persoanele cu risc sau care se confruntă cu excluziunea socială, tineri, adulți/formatori VET.


Latvijas Sporta izglītības iestāžu “Direktoru padome” Letonia

Biedrība “Latvijas Sporta izglītības iestāžu “Direktoru padome”” este înființată la sfârșitul anilor 1990, cu scopul de a rezolva problemele legate de acțiunile școlilor sportive și ale cluburilor sportive din Letonia, de a-și reprezenta interesele în instituțiile de stat și alte organizații, precum și de a facilita dezvoltarea sporturilor pentru tineri și îmbunătățirea sistemului sportiv în Letonia. LSIIDP popularizează sporturile pentru tineri din Letonia.


Association Alice Milliat (FAM) Franța

Asociația Alice Milliat a fost creată la sfârșitul anului 2014 cu scopul de a promova sportul feminin, asigurând expunerea mass-media și sprijinind în mod eficient noi proiecte, acțiuni, și operațiuni, indiferent dacă este vorba de competiții, evenimente în masă sau orice altă activitate sportivă. Numele asociației a fost ales ca omagiu pentru Alice Milliat (1884-1957), care a luptat pentru dreptul femeilor de a participa la Jocurile Olimpice, de la începutul secolului al XX-lea. A fost înființată pentru a promova sportului feminin, care este în creștere de la an la an, dar are încă un drum lung de parcurs.

Scopul asociație FAM este de a promova și spori expunerea sportului feminin în mass-media prin diferite acțiuni (evenimente, documentare, cărți, conferințe, suport pentru proiecte, etc.). Ajută la aducerea la viață a proiectelor care promovează exercițiul fizic pentru fete /femei și facilitează integrarea socială prin sport (toate disciplinele combinate), inclusiv sporturile pentru persoanele cu dizabilități.


Municipality of Beniganim – Spania

Consiliul municipal Beniganim este guvernul local al municipalității Beniganim, responsabil de politicile locale și de gestionarea publică. La fel ca restul municipalităților din Spania, a fost înființată în 1985 și, în conformitate cu legea spaniolă pentru autoritățile publice locale, în articolul 25, este responsabilă de promovarea și gestionarea inițiativelor publice în interesul comun al cetățenilor săi. În acest sens, Consiliul municipal Beniganim se ocupă de domenii precum urbanism, mediu local, educație, tineret și sport.